<br />Složio se Hus da nema života bez muzike.
Severininu objavu podržala je i Jelena Rozga.
Radić potiče iz jednog mjesta u Bosni i Hercegovini
Kada su u pitanju budući planovi "Regine", Ebner kaže da su oni uvijek mogu izjaloviti kada puno planiraš.
Od deset četvrtfinalista čak sedam je iz BiH i to: Šejla Zonić, Mirza Pandur, Rijad Rahmanović, Sidik Šabanović, Dino Suljić, Antonija Čerkez i Dejan Dačević.
"Nakon šest godina se vraćam u Sarajevo..."
Kultni bend Psihomodo pop ovog proljeća je krenuo na turneju 'Vjerujem u čuda'. Otkrio je šta mu je tokom karijere bačeno na pozornicu, priznao je da je ove godine po prvi put gledao Eurosong, a pohvalio je i ovogodišnjeg predstavnika susjeda.<br /><br />
Prema InTouchu, Affleck i Lopez idu na savjetovanje za parove
Bili su to prekrasni trenutci jednog zaista sjajnog mladoga čovjeka i njegovog tima i želimo mu puno puno uspjeha u daljnoj karijeri, dodao je.
(...) na Institutu za ortopediju "Banjica" u Beogradu.
Mario i Tia bili su u braku šest godina i nisu imali zajedničke djece.
Osim njega, na top listu su ušle još tri pjesme s ovogodišnjeg Eurosonga.
Uz globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i od prije objavljene pjesme “IG BOY” i “Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much”, Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos”, čiji se izlazak očekuje na jesen.
(...) ove godine više od dva miliona.
Fanovi su bili šokirani...
Pjesmom ‘Mali krug velikih ljudi‘ oduševio publiku i žiri
Njegova objava zbunila je fanove koji su na X-u pisali da im nije jasno otkud ova objava nekoliko sati nakon diskvalifikacije.
Oni su se danas zakleli pred bogom u Crkva Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčideru, a ovom svečanom činu prisustvovali su samo najuži članovi porodice mladenaca.
Ona je na kraju s pjesmom "Doomsday Blue" zauzela šesto mjesto, a i prije finala izazvala je kontroverze jer se nije pojavia u subotu na popodnevnoj generalnoj probi.
Oglasili se iz Gradske uprave.