Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović u proteklom periodu naporno je radila, a onda je sa porodicom otišla na zasluženi odmor.
Glumica Eva Ras imala je jako težak život, a velika tragedija ju je zadesila kada joj je ćerka Kruna preminula.
Era Ojdanić, imao je danas operaciju bruha, nakon čega se probudio iz anestezije.
Pevač Haris Džinović našao se u fokusu kada je progovorio o razvodu od Meline Džinović sa kojom ima dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana.
Večeras će sem u emisiji koju vodi Dušica Jakoviljević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić suočiti i otkriti pravu istinu o svom odnosu.
Pevačica je i danas bila na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, na posljednjem ročištu u slučaju tužbe koju je protiv nje podigla sudija Lucija Lasić.
Bivša učesnica "Zvezda Granda", pevačica Nataša Alimpić prokomentarisala je razvod pevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline Džinović i svojom izjavom pokrenula lavinu komentara.
Pevač Aco Pejović danas je organizovao promociju svog novog albuma, a na istu je došao u pratnji supruge Biljane u besnoj mašini.
Voditeljka Nina Radulović nedavno je proslavila 38. rođendan, a sada je tim povodom upriličila gala proslavu u jednom restoranu.
Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su se našli u centru skandala jer je Miljković ušao u sukob sa komšijama, zbog čega je i bio proveden.
Zvezda američkog rvanja i glumac Džon Sina, zajedno sa glumcem i muzičarem Idris Elbom nalazi se u Beogradu i to zbog snimanja filma "Heads of State", koja je po žanru akciona komedija.
Aktuelni učesnik "Zadruge 7- Elite", Ivan Marinković, napustio je "Belu kuću" kako bi otišao na suđenje.
Hrvatska pevačica, starleta i književnica Nives Celzijus je u svojoj knjizi "Gola istina" svojevremeno otkrila da je kao mala bila zaljubljena u hrvatsku pevačicu Alka Vuicu.
Svetlana Popović Ceca, učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", publiku je opčinila svojim raskošnim glasom, a njena životna priča prosto je neverovatna.
Pevačica Nadica Ademov čeka drugo dete sa biznismenom Damirom, a sada je otkrila da se još uvek za njega nije udala.
Folk pevač Era Ojdanić operisan je danas na Kliničkom centru. Njegov unuk se oglasio i otkrio da je sve prošlo u najboljem redu.
Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović u braku je sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom, sa kojim živi u Španiji.
Pevačica Katarina Grujić danas proslavlja svoj 32. rođendan, a posebnu čestitku uputio joj je njen suprug fudbaler Marko Gobeljić.
Ćerka pevačice Goce Božinovske, koju je dobila iz prvog braka, Jelena Vučković nedavno je iznela detalje svoje prošlosti, te priznala da ju je mama kao tromesečnu bebu ostavila kod babe.
Nadica Zeljković, poznata i po nadimku Kamel, majka Kristine Kije Kockar, pobedila je u četvrtoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", nakon čega je nestala iz javnosti.
Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Aleksa Rondović, krije tužnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnom.