Košarkaši Denvera i Minesote započeće polufinalnu seriju Zapadne konferencije u noći između subote i nedelje od jedan čas izjutra, objavila je NBA liga.

Sponzorski ugovori s proizvođačima sportske opreme u bitnom popunjavaju proračun najvećih svjetskih klubova. Najveći fudbalski klubovi pozamašan dio računa odavno pune prihodima od ugovora sa kompanijama koje proizvode dresove. Riječ je o dugoročnim sponzorskim ugovorima, a isplate su na godišnjem nivou i klubovi na njih mogu računati unaprijed, piše N1.

Košarkaši Indijane nadigrali su Milvoki sa 120:98 na svom terenu u šestoj utakmici završne serije NBA lige i sa 4:2 u pobjedama plasirali se u polufinale Istočne konferencije.

Fudbaleri Olimpijakosa savladali su Aston Vilu u Birmingemu (4:2), u prvom meču polufinala Lige konferencija.

Bajer Leverkuzen je pobijedio Romu u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope u Rimu rezultatom 2:0, dok su Marsej i Atalanta odigrali bez pobjednika 1:1.

Košarkaši Panatinaikosa izjednačili su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Makabija (2-2), poslije trijumfa u četvrtom meču rezultatom 95:88.

Čelzi je na svom ''Stamford Bridžu'' savladao Totenhem rezultatom 2:0.

Čelzi bi u novu sezonu trebalo da uđe s novim menadžerom, jer je sve izvjesnije da Maurisio Poketino neće još puno da se zadrži, a vjerovatno će imati i novog golmana.

Jirži Lehečka posljednji je polufinalista mastersa u Madridu.

Crvena zvezda je na svom terenu uspjela da savlada ekipu TSC-a rezultatom 2:1 i time osigura svoju sedmu uzastopnu titulu Super lige Srbije.

Košarkaši Olimpijakosa nadigrali su Barselonu rezultatom 90:54 u četvrtoj utakmici četvrtfinalne plej-of serije Evrolige.

Tri trenera su odbila Bajern u posljednjih dvadesetak dana. Za jednog ovakvog giganta, ove situacije predstavljaju pravo čudo.

Promjene u ''Gradu anđela'' – nakon dvije sezone na klupi Los Anđeles Lejkersa dani su odbrojani treneru Darvinu Hemu.

Odličan derbi, na kraju sva tri boda odlaze u Novi Sad. Duel Partizana i Vojvodine završen je rezultatom 2:3, uz dva poništena gola novosadskom timu i nokaut u posljednjim sekundama.

Njemački stručnjak Ralf Ragnik ostaće selektor reprezentacije Austrije i po završetku Evropskog prvenstva, saopštio je danas Fudbalski savez Austrije.