Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Pokušajte da se previše ne opterećujete tuđim brigama jer ste mnogo toga uzeli na svoja pleća. Mladi Ovnovi mogu očekivati veliki uspeh, ali, morate da u nečemu popustite jednom Jarcu ili Vodoliji. Koristite dobro svaku situaciju kada je u pitanju odnos sa kolegama u velikoj firmi. Možete očekivati pozive sa više strana što će vam svakako prijati, ako ništa drugo shvatićete koliko vas cene. Mogući su neočekivatni dobici u novcu.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Danas ne posustajte nego ma koliko vas nervirao svakodnevni ritam koji je često prenaporan za vas, izdržite. Dobrom organizacijom posla uspećete da postignete ono što biste želeli. Ne bi trebalo da dopustite da vam neka sjajna šansa propadne i da ne dođete do cilja jer ste demoralisani. Nedovoljno ste spremni da na praktičan način rešavate svoje probleme. Nepotrebno se opterećujete strahom od neuspeha, posebno u radu sa strancima. Trebalo bi da zakažete poslovni sastanak sa jednim Jarcem ili jednom Vagom.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokušavate da se prilagodite uslovima rada koji su dosta nepovoljni ili stresni ali moguće da ste preuranili sa sklapanjem dogovora sa nekim ko je nepouzdan ali vi ipak želite da ispoštujete zadatu reč. Očekujete od Lava poziv za saradnju i moguće da će vam se ostvariti želja u vezi sa tim pošto neko planira posao sa vama možda baš Lav ili neki Ovan. Spremni ste da u nečemu popustite Vagi ili Škorpiji čak i ako ih smatrate velikim cepidlakama. Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Danas vam ide od ruke polemisanje, posebno sa osobama koje su vam slične i koje vam se potajno dive. Možete imati uspeha u medijima ili možete dobiti posao zbog koga biste morali da često putujete. Morali bi da budete mnogo prilagodljiviji i spremniji da se suočite sa svim onim što vam zaista predstavlja problem. Nemojte prebacivati odgovornost na druge, posebno na one koji nisu ni za šta krivi. Dobićete priliku da se sretnete sa Škorpijom kojoj ste slaba tačka. Predstoji vam dogovor sa Bikom ili Vagom. Lav pravi spletke.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Moraćete da se suočite sa realnošću u vezi sa nekim problemom koji traje izvestan period a rešenje ne nalazite. Pokušavate da date od sebe maksimum i to za sada daje najbolje rezultate. Ako ste spremni da uđete posao sa Vagom ili Rakom, morate biti taktični, posebno ako se meša i jedan Bik. Vodolija želi da vam pomogne ali ne zna kako. Dan je povoljan za druženja sa onima koji često putuju ili su prisutni u javnosti. Jedan prijatelj vam pomaže da se adaptirate na nove uslove rada.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Današnji dan vam donosi dobre mogućnosti u okviru saradnje sa bankama i finansijskim ustanovima i ako ste avgustovska Devica možete dobiti priliku koja se retko ukazuje. Oni koji su rođeni na kraju znaka trebalo bi da se manje nerviraju zbog novca. Nestrpljivi ste i skloni ste da menjate mišljenje, raspoloženje, pravite taktiku kako da se postavite u situaciji u kojoj realno imate na koga da se oslonite. Koristite slabost drugih da biste uspeli da istaknete svoje kvalitete.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Mnogo toga se odvija mimo vašeg znanja ali to vas mnogo i ne brine. Imate poverenja u Lava ili Bika koji mogu da vam završe neki deo posla za koji nemate dovoljno iskukstva ili vremena. Pokušajte da napravite nov dogovor sa pouzdanim saradnicima u vezi sa problemom koji je is krsnuo zbog tuđe nemarnosti. Mogući su dobici u novcu i to sa više strana. Dobićete dokaz nečije naklonosti ili će neko ispasti fer prema vama. Veoma vam je bitno da jedan Rak, Vodolija ili Ribe održe obećanje. Finansijska situacija se poboljšava zahvaljujući saradnji sa Lavom.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Neka situacija se okreće protiv vas ali moguće da ste sami krivi za to. Ipak, porazi, stvarni ili onih od kojih strepite, kao sa vas stimulišu i vi postajete veoma inspirativni i dobijate mnogo novih ideja u vezi sa ostvarenjem svojih prava. Susret sa dugogodišnjim prijateljima može biti za vas veoma značajan jer ćete razgovarati o mnogim pitanjima koja se odnose na mogućnost zajedničke saradnje. Želite da što pre završite započet posao da biste krenuli u neki nov. Blizanci su vam naklonjeni. Moguća vest o novcu.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Ne želite nikome da date na znanje šta mislite i vešto uspevate da se postavite tako da niko ne shvata da u stvari spremate neku taktiku. Nemojte potcenjivati snagu protivnika jer oni koji vas ne vole imaju jaku argumentaciju i samo čekaju svojih pet minuta da vam izađu na megdan. Sa Ovnom i Vodolijom imate vrlo dinamičan odnos, nikada ne znate šta vam misle. Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa Lavom koji nije do skora želeo ni u čemu da popusti a vama je bilo i te kako bitno da vam izađe u susret po nekim za vas veoma važnim pitanjima. Moguća je romansa na putu.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nervira vas jedan vatreni znak, moguće jedan Ovan prema kome nećete imati mnogo milosti. Moguće da se radi i o Strelcu za koga ste uvereni da vam radi iza leđa. Trudite se da niko ne primeti koliko ste ljuti. Jedan Bik pokušava da vam pomogne u vezi sa poslom koji treba da započnete sa strancima. Ako ste decembarski Jarac moguće je proširenje poslova i mogućnost osnivanja privatne firme, posla u sferi nekretnina. Dobro se osećate u društvu onih koji podstiču vaše ambicije. Bićete spremni na nova ulaganja, posebno u stambeni prostor.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nemojte ulaziti ni u kakve aranžmane ni sa kim ako niste sigurni da će biti fer prema vama, naročito ako se radi o Ovnu, Strelcu ili Škorpiji. Možete dobiti povoljnu vest o novcu ili u vezi sa novim poslom. Pokušavate da se adaptirate na neku novu situaciju koja vam u velikoj meri ipak odgovara. Ne dopuštate sebi da budete malodušni iako ne vidite skori pomak sa sadašnje pozicije. Neko će vam dati obećanje u koje vi nećete poverovati ili ćete se odlučiti za neko jednostavnije rešenje osim da verujete obećanja. Moguć je manji priliv novca od podučavanja.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Današnji dan donosi neke nove mogućnosti za zaradu ali verovatno na crno ili ćete biti u prilici da radite kod kuće. Ako dobijete posao koji ima veze sa marketingom, Internetom ili propagandnim poslovima, bićete veoma uspešni. Ne slažete sa stavovima svih vaših kolega i trudite se da očuvate prisustvo duha u jednoj situaciji koja je po vas manje više nepovoljna ili vam se trenutno tako čini. U očekivanju ste poziva od nekoga koga ne poznajete dovoljno dobro da biste bili sigurni da je iskren prema vama.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe