... da ime Vendi nije zabeleženo ni u jednom popisu rođenih, sve dok se nije pojavio crtani film Petar Pan !!!
... da, kada se čovek nikada ne bi obrijao, brada bi mu narasla 10 metara !!!
... da svake sekunde iz našeg tela nestane 2 miliona crvenih krvnih zrnaca !!!
... da koale uopšte ne piju vodu, već tečnost dobijaju iz listova eukaliptusa sa kojima se hrane !!!

... u staroj Engleskoj ljudi nisu smeli da vode ljubav bez odobrenja kralja, pogotovo ako se radilo o članu kraljevke porodice. Kada je par hteo da vodi ljubav, morali su da zatraže dozvolu kralja, koji bi im predao pločicu koju zakačili na vrata sobe dok su imali odnos. Na pločici je pisalo: 'Fornication Under Consent of the King', ili skraćeno F.U.C.K. Ovo je i poreklo reči koju ste pročitali, a sigurno znate šta znači !!!
... ni u jednoj kockarnici u Las Vegasu nema časovnika !!!
... bubašvaba može da živi devet dana bez glave !!!

... za svaki spomenik na svetu koji prikazuje istorijsku ličnost na konju važe ista pravila. Ako kod statue konj ima obe prednje noge u vazduhu, osoba je poginula u borbi, ako je konju podignuta samo jedna noga, osoba je umrla od rana zadobijenih u borbi, a ako su sve četiri noge na zemlji, osoba je umrla prirodnom smrću !!!
... svaki kralj u kartama predstavlja jednog kralja iz istorije. Kralj pik je jevrejski kralj David, tref Aleksandar Veliki, herc Karlo Veliki i karo Julije Cezar !!!
... je jedini zvuk na svetu koji ne donosi eho, kvakanje patke, i još niko nije uspeo da utvrdi zbog čvvvvvvvvvvvvvvega je to tako !!!