NOVINARI su novog ministra gospodarstva Antu Šušnjara pitali kako će se snaći u novoj ulozi i o planovima koje ima za to ministarstvo.
U RADNIČKOM naselju u Bjelovaru u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena.
PITALI smo hodače u Zagrebu jesu li protiv pobačaja i u slučaju da je žena silovana.
TRI OBVEZNA prekršajna naloga zbog počinjenih prometnih prekršaja na svoju adresu u Igranima od Policijske postaje Makarska dobio je 30-godišnji Izidor Lulić. Poslane su mu i tri uplatnice za plaćanje novčanih kazni od ukupno 949.81 eura te tri uplatnice za troškove utvrđivanja prekršaja od 39.81 eura.
PREDSJEDNIK Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac istaknuo je na obilježavanju godišnjice partizanskog proboja na Petrovoj gori kako je time sačuvan narod Vojnića i Vrginmosta te da antifašizam treba obilježavati na dostojanstven način.
INDEX je razgovarao sa Sanjom Juras, koordinatoricom Ženske mreže Hrvatske, koja je prepričala svoju stranu priče.
U SKLOPU obilježavanja 15 godina rada, Udruga Mađara grada Vukovara je dodijelila plaketu gradonačelniku Ivanu Penavi na prigodnoj svečanosti u vukovarskom Dvorcu Eltz, izvijestili su iz Gradske uprave.
TREND pada prodaje nekretnina na obali, koji je počeo prošle, nastavlja se i ove godine.
BILJANA Borzan iz SDP-a kandidatkinja je za Europski parlament te je najavila da će se u drugom mandatu fokusirati na pomoć građanima u kupovini prve nekretnine.
PREDSJEDNIK Zoran Milanović sudjeluje na obilježavanju 33. obljetnice osnutka 2. gardijske brigade Gromovi. Dao je izjavu za medije.
PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je u subotu da ne očekuje "sto dana mira" za novu vladu, već nastavak političke borbe, a od DP-ovih ministara dobar i kvalitetan rad, dok je za oporbu rekao kako tamo postoje razboriti, ali i izrazito destruktivni ljudi.
KAMPANJA za europske izbore.
"TREBA zaustaviti ilegalne migracije, ali to se neće učiniti s Paktom o migracijama i azilu", rekao je nositelj liste Možemo na izborima za Europski parlament.
PRIJE točno godinu dana krenula je najveća kriptoprevara u povijesti Hrvatske.
SABORSKI zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe gostovao je na N1 televiziji i odgovorio na napade i prozivke iz oporbe. Naime, oporba ga kritizira i naziva nevjerodostojnim jer je u kampanji govorio da neće ići s HDZ-om.
DANAS se u Zagrebu održao deveti "Hod za život" pod geslom "Glas rođenih za život nerođenih".
HRVATI imaju jako loše životne navike, no to nije jedini razlog povećane smrtnosti od raka. Problem je i u institucijama.
DANAS se u Zagrebu održao deveti "Hod za život", manifestacija kršćanskih fanatika kojima je krajnji cilj zabrana pobačaja. Kao i obično, povorka hodača je u svojoj šetnji prešla preko glavnog zagrebačkog trga.
KOMEMORACIJOM na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Blajburške tragedije, a počast žrtvama odao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, koji je uz pijetet prema žrtvama osudio komunistički režim zbog brutalnih ubojstava.
NEŠTO više od 18 mjeseci otkako je suprug Nancy Pelosi, bivše demokratske predsjednice Zastupničkog doma američkog Kongresa, Paul Pelosi napadnut čekićem u svom domu u San Franciscu, počinitelj je osuđen na 30 godina zatvora.
SABORSKI zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe gostovao je u Novom danu na N1 televiziji. Prvi je to njegov medijski istup od kraja izborne kampanje.