Nakon što se Crvena zvezda oglasila povodom ekspertize suđenja na prvog meču finala ABA lige, sada se klub ponovo javio sa saopštenjem. Ovoga puta je u pitanju oglašavanje povodom "frapantnih sličnosti" sa 2022. godinom i utakmicama sa Partizanom.

Fudbalski novinar Fabricio Romano objavio je da će Roberto de Zerbi napustiti Brajton na kraju ove sezone.

Srpski fudbaler i bivši reprezentativac Adem Ljajić pušten je iz pritvora danas ko 16 časova, a već se nalazi u sastavu tima za utakmicu između Železničara i Novog Pazara.

Napadač Bajern Minhena i engleske reprezentacije Hari Kejn se muči sa povredom leđa.

Legenda španskog prvoligaša Sevilje Hesus Navas na kraju sezone napušta klub.

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak pred EURO.

Imaće košarkaši Olimpijakosa pomoć u vidu Filipa Petruševa na fajnal-foru Evrolige.

Centar Boston Seltiksa Kristaps Porzingis, po svemu sudeći, neće biti u stanju da pomogne svom timu na prve dvije utakmice finalne serije Istoka plej-ofa NBA lige.

Fudbaler Mančester sitija, Fil Foden proglašen je za najboljeg fudbalera Premijer lige.

Treća utakmica finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde na programu je sutra od 20:30 časova u Areni, a uoči tog, možda i odlučujučeg duela, navijačima crno-bijelih obratio se američki košarkaš - Džejms Naneli.

Stan Vavrinka, bivši šampion Rolan Garosa, otkrio je za koga veruje da je najveći favorit na predstojećem Rolan Garosu.

Bivši srpski reprezentativac Adem Ljajić napravio je incident rano jutros, oko 6 časova, u hotelu "Holidej In" u Beogradu.

Vezista Real Madrida Oreljan Čuameni najvjerovatnije će propustiti finale Lige šampiona na Vembliju, javlja L’Ekip.

GRADIŠKA – Od kada je Fudbalski klub "Sloga Dipo" iz Gornjih Podgradaca preuzeo lidersku poziciju na tabeli Regionalne lige Republike Srpske, grupa zapad, u ovom potkozarskom kraju zavladala je fudbalska euforija.

Denver bi u sedmi, odlučujući meč polufinalne serije plej-ofa NBA lige protiv Minesote mogao da uđe bez najboljeg šutera Džamala Marija.