Telo za sada nepoznatog muškarca pronađeno je u Dunavu u Novom Sadu, kod mosta Duga, javljaju Mediji.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A.S. (31) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.
U sudaru teretnog i putničkog voza u tunelu Vukov spomenik-Pančevački most, je prema izjavi ministra  saobraćaja Gorana Vesića, povređeno 13 putnika, od kojih je četvoro prevezeno u Urgentni centar, a poginulih nema. 
Roditelji dečaka K.K. koji je 3. maja prošle godine u OŠ Vladislav Ribnikar ubio 10 osoba, odlučili su da ne svedoče u parničnom postupku po tužbi porodice Dukić čija je ćerka tada ubijena.
U Višem sudu u Novom Sadu izrečena je presuda Novosađaninu Bojanu Jovičiću, okrivljenom za teško ubistvo vlasnika menjačnice u Novom Sadu krajem januara prošle godine.  
Pripadnici policije u Novom Sadu uhapsili su D. H. (20) iz Obrenovca i sedamnaestogodišnjaka iz Barajeva, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili tri krivična dela - teška krađa, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su prilikom kontrole saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem alkohola i četvoricu pod dejstvom opojnih droga.
U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem direktorke nastaljen parnični postupak protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole.
Na delu pruge Ruma - Brasina, između stanica Štitar i Petlovača, na putnom prelazu obezbeđenom "andrejinim krstom" i znakom "stop", lokomotiva koja je saobraćala sama, naletela je na kamion, koji se nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, a vozač kamiona je lakše povređen.
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu i pravosnažno oslobodio generalnog direktora FK Crvene Zvezde Zvezdana Terzića od optužbe za zloupotrebe u vezi sa transferima nekadašnjih igrača OFK Beograd.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu objavili su fotografiju muškarca za kojim tragaju, zbog sumnje da je 3. maja u Novom Sadu pretukao 47-ogodišnjeg muškarca.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su na Klisi A. P. (34), dok je krao kablove iz dvorišta jedne firme.
Carinski službenici su 14. i 15. maja 2024. godine u saradnji sa policijom, na graničnim prelazima Batrovci, Vrška čuka, Horgoš i Preševo sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja i zaplenili firmiranu garderobu i obuću, luksuzne tašne, tehničku robu i tepihe - ukupne vrednosti veće od 140.000 evra.
Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Branislava M. (29) zbog sumnje da je 10. aprila ove godine pokušao da izvrši krivično delo razbojništvo na štetu dva strana državljana.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv jednog sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda iz nehata.
Osumnjičenom Z. I. za ubistvo iz nehata Z. I. u ugostiteljskom objektu u Zemunu prošle godine danas je određen pritvor.
Svetlana D, majka Dejana D osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot, saznaje Tanjug.  
Za ratne zločine protiv zarobljenih pripadnika hrvatskih oružanih snaga u logorima u Srbiji 1991. i 1992. godine osiječki Županijski sud danas je proglasio krivim bivšeg majora JNA i ispitivača u logorima Vojislava Medića i nepravosnažno ga osudio na 14 godina zatvora.
Suđenje roditeljima dečaka K.K. koji je 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet đaka i čuvara škole je mučno pratiti jer će izostati odgovori na pitanja u vezi sa ubistvima, s obzirom na to da roditelji odgovaraju za druga krivična dela, rekla je advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja je jedan od punomoćnika oštećenih u ovom postupku.
Bivši pripadnik takozvane OVK Isni Kiljaj, koga Specijalizovana veća sumnjiče za ometanje rada tog suda, pušten je na slobodu na teritoriju Kosova i Metohije uz kauciju od 30.000 evra i primenu strogih uslova, saopštila su danas Specijalizovana veća.