Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

   Nedeljni Horoskop od 19.05.2024.- 25.05.2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - U ovom periodu bićete manje komunikativni, a više okrenuti sebi i razmišljanjima o budućnosti, ali i prošlosti. Privlači vas pomisao da biste mogli sklopiti nove poslove, ali ako se bavite trgovinom ili medijima pazite se u saradnji sa nepouzdanim osobama. Očekujte zanimljive ponude od osoba koje imaju originalne ideje. Planirate samostalan posao sa strancima. Imate priliku da dođete do poveće svote zahvaljujući nekom svojoj upornosti. Spremni ste da uložite novac u stvari od vrednosti. Ipak, budite malo štedljiviji i ne trošite na bilo šta. Bilo bi dobro da nađete kompromisno rešenje s Ribama, Devicom, Rakom i Lavom. One koji se bave medicinom ili građevinom očekuje uspeh.
Zdravlje - Budite oprezni u sportskim aktivnostima.
Detaljan opis horoskopskog znaka BikPosao - Mnogo toga povoljnog kreće za vas u ovom periodu, pogotovo ako se radi o nekretninama, nasledstvu ili završetku nekih poslova od kojih očekujete lepu zaradu. Postavljate temelje buduće uspešne saradnje sa strancima. Dobićete ponudu koju nikako ne bi trebalo da odbijete. Ako se bude radilo o saradnji sa strancima, posebno sa Jarcem ili Vodolijom, eventualno Ovnom, prihvatite taj izazov, na domak ste uspeha. Finansijska situacija je dosta stabilna, možete imati čan vanredne dobitike preko rođaka koji žive u inostranstvu ili možete dobiti vredan poklon od poslovnog partnera.
Zdravlje - Nervoza. Bavite se rekreacijom.
Detaljan opis horoskopskog znaka BlizanciPosao - Moraćete da se suočite sa istinom, ali srećom, uspostavićete kontakte sa onima koji su slične struke vašoj i za koje niste ni mislili da su vam odani kako će se to pokazati. U trgovinskim transakcijama nećete biti tako uspešni kako biste želeli, jer možete ispasti naivni i zato pazite šta potpisujete. Smanjite poslovne aktivnosti. Skloni ste da trošite više nego što bi trebalo, posebno ne bi bilo mudro da ulažete novac u nekretnine. - Moguć je poveći dobitak preko roditelja, ili povećanje plate ukoliko radite u privatnoj firmi. Neko je svestan vaših vrednosti i spreman da vas finansijski podrži.
Zdravlje - Moguća prehlada.
Detaljan opis horoskopskog znaka RakPosao - Ovo je povoljan period za vas po mnogim pitanjima. Bićete puni inicijative koja će naići na dobar odjek kod poslovnih partnera, naročtio ako radite sa Strelcima Jarcima ili Ribama. Dobijate potvrdu da ste po nekim važnim pitanjima bili u pravu. Drugi deo sedmice je mnogo povoljniji kada je zarada u pitanju. Možete imati dobitke preko rođaka koji živi u inostranstvu. Poziv na saradnju dobićete od Device, Raka, Lava i Riba, a sa Jarcem ili Škorpijom proširićete saradnju. Trebalo bi da obnovite jedno prijateljstvo koje ste u afektu ili iz povređene sujete prekinuli. Novac vam uglavnom pritiče iz poslova koji imaju veze sa inostranstvom, moguće i preko rođaka, ili koje ste sklopili preko posrednika. Planirate nove poslove koji će biti profitabilni.
Zdravlje - Pripazite na grlo.
Detaljan opis horoskopskog znaka LavPosao - Veoma burna sedmica u kojoj se nećete baš najbolje snaći jer će se događaji odvijati takvom brzinom da ćete često pogrešno reagovati. Očekujete povoljan ishod neke situacije, ali neće baš sve biti onako kako ste očeivali ili kako su vam obećavali. Moraćete da donesete važnu odluku, ali nemojte praviti kompromis nego idite pravo ka cilju. Čuvajte se nepoznatih ljudi. Nemate dovoljno novca ili vas istinski ne interesuje u onoj meri koliko vam je bitno da radite ono što vam najbolje ide od ruke. Nikada vam nije dovoljno novca i trošite nemilice što nije dobro jer će vam novac biti potreban za kupovinu nečega što odavno želite. Ne zadužujte se.
Zdravlje - Moguća nervoza. Vodite uredniji život.
Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaPosao - Ovo bi mogla biti relativno dobra sedmica ako budete uspeli da iskoristite šanse i uspostavite kontakt sa strancima. Skloni ste da pravite planove za nekoliko meseci unapred, a da ne rešavate trenutne probleme, posebno u vezi sa nekretninama. Trebalo bi da se manje opterećujete onim što o vama neko priča i da sledite svoje zamisli bez ustručavanja. Imate mogućnost da dođete do zarade preko nekog dugoročnog honorarnog posla i preko mlađih saradnika. Iako većina predstavnika vašeg znaka ima taman onoliko koliko im je potrebno, stalno su nezadovoljni prihodima. Ne plašite se besparice, imate način da rešite eventualni finansijski problem. Umetnost donosi zaradu.
Zdravlje - Pazite se nazeba.
Detaljan opis horoskopskog znaka VagaPosao - Za vas je ovo naporan period u kojem ćete sebe opteretiti nepotrebnim sumnjama u uspeh budućeg projekta. Neko će vam pomoći da rešite ne samo dilemu, nego i konkretan problem. Nemojte se upuštati u rasprave, u poslednje vreme to vam baš ne ide od ruke. Možete dobiti ponudu početkom sedmice od jednog Raka koji dobro zna koliko vredite. Daće vam ponudu koju nećete moći da odbijete. Osoba u znaku Blizanaca ne može da reši problem bez vaše pomoći. Mogući su izdaci u vezi sa poslom, ili ako ste u braku partner će želeti da uloži novac u nešto sa čime se vi verovatno nećete složiti.
Zdravlje - Pokušajte da se rasteretite nepotrebnih strahova.
Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaPosao - Prva dva dana sedmice vrlo su burna i puna raznoraznih aktivnosti i susreta. Trebalo bi se dogovorite sa nekim osobama oko novog posla koji će se pokazati kao veoma unosan. Prijatelji vam nude ponudu koja može biti veoma unosna. Moći ćete da nađete zajednički jezik sa prijateljima o nekom veoma važnom pitanju. Razmislite o ponudi koja će vam stići od Lava, i to posredstvom Riba ili Raka. Najviše novca možete zaraditi u saradnji sa Jarcima i Devicama. Budite oprezni ako vam finansijsku transakciju ponudi druga Škorpija.
Zdravlje - Dobro se osećate.
Detaljan opis horoskopskog znaka StrelacPosao - Nalazite se u periodu u kojem dolazi do punog izražaja vaša poslovna odlučnost, što treba da iskoristite na najbolji način. Dobro vreme da možete zakazati susret sa poslovnim partnerima. Imate priliku da se sretnete sa onima koji vas veoma cene i spremni su da vam pruže sjajnu šansu. Period je povoljan za novac, a ako ste rođeni početkom znaka, mogući su vanredni dobici. Saradnja sa starijim i iskusnijim Lavovima, Vodolijama ili drugim Strelcima može vam biti od velike koristi. Ipak, nemojte olako ulagati novac u neproverene projekte.
Zdravlje - Pazite na stopala.
Detaljan opis horoskopskog znaka JaracPosao - I vašem znaku odgovara ovaj period, kako za završavanje tako i za otpočinjanje novih poslova. Trebalo bi da insistirate na saradnji sa Devicom, Rakom ili Ribama, jer vam mogu biti od velike pomoći. Jedan Bik ili Vaga još odugovlače i ne žele da rade pod vašim uslovima. U prvoj polovini sedmice vema ste zauzeti raznim susretima sa osobama od kojih očekujete dobre poslovne ponude. Početkom sedmice moguć je dobro sklopljen posao od koga možete dobiti veliku profit. Rešavate ključne probleme, moguće u vezi sa stambenim prostorom ili nasledstvom. Uspećete da sredite finansijsku situaciju.
Zdravlje - Potrebno vam je opuštanje u prirodi.
Detaljan opis horoskopskog znaka VodolijaPosao - Pred velikim ste naporima koji se mogu loše odraziti na vaš nervni sistem, između ostalog i zbog toga što ste neorganizovani. Bićete nervozniji nego inače i nedovoljno koncentrisani na ono što radite. Mnogi susreti sa Lavom, Rakom ili Devicom mogu vam otvoriti puteve ka nekim novim poslovnim mogućnostima.Trebalo bi da budete spremni da prihvatite neke nove ponude, posebno u sferi umetnosti ili medija. Mogući su manji dobici, ali ne bi trebalo da se zadužujete ili ulazite u rizičan biznis. Mogući su dobici preko bavljenja umetnošću. Preko partnerskih odnosa zarađujete više nego u samostalnom poslu, ali bi ipak trebalo da pazite s kim radite.
Zdravlje - Nesanica.
Detaljan opis horoskopskog znaka RibePosao - Prva dva dana su izuzetno povoljna za privatan biznis, za umetnike ili sportiste. Nakon toga biste mogli doći u dilemu da li ste na pravom putu ka rešavanju problema. Dobićete vanredne prihode ili neki drugi dobitak, ali pazite jer možete imati i previše izdataka. Postoji mogućnost sukoba sa kolegama i poslovnim partnerima, pa se ne upuštajte u raspravu. Nemojte biti previše uporni da im nametnete svoju volju, jer se posao neće dobro obaviti. Pazite šta potpisujete i ne trošite previše na garderobu i svoj imidž.
Zdravlje - Pazite se padova.


Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse