Slovenski specialist za hitre discipline Boštjan Kline še vedno ni povsem okreval po kompliciranem zlomu desne goleni pred več kot dvema letoma. "Uradno še ne končujem kariere, odločitev bom sprejel po tem, ko bom videl, kako bo z nogo," pravi 33-letnik.
Luka Dončić je bil spet deležen kritik zaradi svojega vedenja.
Ob priljubljenih turističnih cestah so zrasli kupi zemlje, postavila jih je država, da bi voznikom onemogočila ustavljanje.
Evropska komisija je napoved gospodarske rasti Slovenije za letos zvišala z 1,9 na 2,3 odstotka, za leto 2025 pa znižala z 2,7 na 2,6 odstotka.
Katarina je mnenja, da Tini mediji delajo krivico.
Policisti so imeli obilico dela s 55-letnim voznikom, ki si je za goro prekrškov nabral 1.640 evrov kazni.
Nekdanja ekipa Primoža Rogliča bo po odstopu svojega glavnega aduta v skupnem seštevku dirko po Italiji nadaljevala z zgolj štirimi predstavniki.
Po mnenju velikega tekmeca bo uspeh Tadeja Pogačarja na letošnji dirki po Italiji zavisel od zunanjih dejavnikov.
Agencija za okolje je izdala vremensko opozorilo za četrtek popoldne, zvečer in prvi del noči na petek. Takšno vreme lahko pričakujemo v naslednjih dneh.
V priljubljenem istrskem letovišču je izbruhnil precej obsežen požar.
Osem obtoženih je po ugotovitvah policije pridobilo protipravno premoženjsko korist v višini okoli 3,3 milijona evrov. Obtoženi poslovnež je plačal drugo najvišjo denarno kazen pri nas doslej.
Ima par finančne težave?
Zamaskirana storilca sta vlomila v trgovino z oblačili na Celovški cesti v Ljubljani. Policisti so ju kmalu izsledili, sledilo je to.
Grška stevardesa razkriva neprimerno vedenje zvezdnice na letalu.
Kitajske avtomobilske znamke so z uvozom cenovno ugodnih avtomobilov v Evropo povzročile močan pritisk na tradicionalne avtomobilske proizvajalce.
Družina Michaela Schumacherja je s prodajo osmih ur nekdanjega voznika formule 1 na dražbi zaslužila več kot tri milijone švicarskih frankov (3,06 milijona evrov), poroča nemška tiskovna agencija dpa.
S parkirnega prostora trgovskega centra v Brežicah je neznanec ukradel električni skiro. V eni uri je bil v rokah policistov.
Brežiški policisti so morali posredovati, ker naj bi pijan moški razbijal po vratih stanovanjske hiše.
Policisti so v torek zvečer ustavili voznika, ki je močno vinjen ogrožal ostale udeležence v prometu.
Ekipi Denver Nuggets in New York Knicks sta samo še eno zmago oddaljeni od napredovanja v finale zahodne oziroma vzhodne konference.
Na večini upravnih enot bodo stavkali do preklica ob razširjenem naboru nujnih nalog. Ministrstvo za javno upravo je načelnikom poslalo razširjen nabor nujnih nalog, ki se morajo opravljati tudi med stavko.