Povodom upozorenja pojedinih stranih obavještajnih službi o rastu tenzija na sjeveru Kosova, Ulutaš je poručio da je KFOR spreman da odgovori na svaki izazov.
Po moru plutaju čađ, benzin, gorjelo je more, kakve će biti posljedice znat će se tokom dana.
Orlić je na primjedbu Stefanovića odreagovao sa: „Ko i na izborima – bili ne bili – isto vam je“.
Sveçla je u objavi na Facebooku napisao da su otkrili razmjere kriminala i oružane kapacitete koje kriminalne grupe na sjeveru imaju.
"Ne smatram da to doprinosi prevladavanju horora balkanskih ratova. Naprotiv!", rekao je Varhely, kadar stranke Fidesz Viktora Orbana, prenosi Politicki.ba.  
Vulin je kazao kako neće proći puno vremena, da Evropska unija zatraži od Srbije da rezoluciju uvede u svoj obrazovni i pravni sistem, “a ako ne prihvatimo da učimo svoju decu da su sinovi zločinaca i ako ne sudimo onima koji se toj laži protive, nećemo moći u EU'', prenosi Tanjug.
"SDP je postao HDZ za siromašne", rekao je za tportal Samir Haj-Barakat, predsjednik gradskog odbora ove stranke u Našicama koji je u ponedjeljak podigao temperaturu u SDP-u svojim žestokim javnim istupom protiv Peđe Grbina jer je ovaj navodno izigrao dogovor da ga pošalje u Sabor kao zamjenu za Biljanu Borzan.
Stano je naglasio da "Evropska unija ponovo poziva na potpunu i bezuslovnu primjenu svih svih sporazuma i dogovora u dijalogu, uključujući sporazum o zvaničnim posjetama".
Osmani je to kazala u Kopenhagenu gdje učestvuje u radu Samita za demokratiju te istaknula da Kosovo svoju budućnost vidi u euroatlantskoj porodici i da neće prestati raditi na putu euroatlantskih integracija.
Vučić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik više su puta istaknuli kako se spomenutom rezolucijom pokušava nametnuti kolektivna krivnja srpskom narodu
I Makarska ima svoj Žnjan u kojem kvadrat stana košta čak sedam hiljada eura, a cijene stanova u novogradnji dosežu do 5400 eura (10.565 KM) po kvadratu.
(...) da uđem.
Konačno se čuju mašine na gradilištu kod Skupštine. Mjesecima je tu samo stajala razrovana zemlja. Radove na parkingu zaustavili su arheolozi zbog nalazišta koje se ukazalo još prošlog ljeta.
Varhelji se juče sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem
Dječak je u jedinici intenzivnog liječenja zbog potrebe opservacije.
Brnabićeva je ponovo negirala genocid u Srebrenici
Utvrđuju sve okolnosti te se provodi kriminalističko istraživanje.
Komentirajući sjednicu Vijeća sigirnosti UN-a na kojoj bi trebalo da se nađe ova rezolucija, Vulin je rekao da ni dnevni red ni datum nisu nešto o čemu se može odlučitvati.
"Sa članovima kajakaškog saveza Kosova ovu nedjelju smo proveli ploveći jezerom Gazivode", naveo je Xhelal Sveçla
(---) službenivi Vlade Kosova i rekli - dalje nećeš moći.