U EMISIJI "Otvoreno" govorilo se o slučaju novorođenčeta ostavljenog u kanti za smeće u Zaprešiću.
DEŽURNI sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je u utorak navečer jednomjesečni zatvor Kuzmi Tomašiću, načelniku općine Smokvica i Ivici Kriletiću vlasniku tvrtke Chrile, zbog zlouporabe položaja i ovlasti, te poticanja na isto kazneno djelo i štetu veću od pet milijuna kuna.
HRVATSKA zajednica općina je donirala 6.000 eura i vrijedne knjige hrvatskoj zajednici u Srbij.i
UDRUGA za zaštitu potrošača objavila je odgovor talijanske tvrtke u čijoj je konzervi graha kupac pronašao polovicu štakora.
BEBA je dobro. Najvažnija je to informacija kad je riječ o potresnom slučaju iz Zaprešića, u kojem je sinoć novorođenče pronađeno u kanti za smeće.
ISTARSKI župan Boris Miletić večeras je u Novigradu, gdje je u tijeku 9. Festival multikulturalnosti.
SDP-OV Arsen Bauk u Newsroomu na N1 komentirao je dogovor HDZ-a i Domovinskog pokreta te ostale političke aktualnosti.
ZA VIKEND se pogodilo mnogo toga.
U ZABOKU su predstavljeni kandidati liste HDZ-a i program "Hrvatska snažna i važna" za predstojeće izbore za Europski parlament.
BORNA Pribarić spasio je bebu ostavljenu u kanti u Zaprešiću.
VIŠE osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19 sati u Osječkoj ulici kod kućnog broja 34 u Bjelovaru.
BIO JE 2021. na sastanku kada je Miroslav Škoro otišao iz Domovinskog pokreta.
PREDSJEDNIK Nogometnog kluba Metalac Osijek Boro Ivković u utorak je na Županijskom sudu u Osijeku dao iskaz o transferu Mathiasa Chage iz Metalca u Dinamo, koji se dogodio 2005. godine.
HRVATSKA poljoprivredna komora (HPK) zabrinuta je da bi predstavnici Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja mogli glasati za povećanje populacije vukova u EU.
POLICIJA je objavila da je u popodnevnim satima došlo do nesreće u kamenolomu u Gornjem Jesenju, u Hrvatskom Zagorju.
19 UKRAJINSKIH ranjenika, u pratnji 13 članova obitelji, stiglo je na liječenje i rehabilitaciju u Hrvatsku.
MINISTAR zdravstva prokomentirao je slučaj novorođenčeta pronađenog sinoć u kanti za smeće u Zaprešiću.
GRADONAČELNIK Zaprešića kaže da je cijeli grad osupnut sinoćnjim događajem, kada su dvojica mladića u kanti za smeće pronašla bebu.
OTVOREN je postupak javne nabave za izvođenje radova na novom dječjem vrtiću u zagrebačkom Podbrežju, koji označava ključni korak prema stvaranju održive i inovativne javne infrastrukture, kažu iz Grada Zagreba.
KANDIDATI na europskim izborima koalicije 12 liberalno-centrističkih stranaka zalagat će se za zajedničku europsku viziju u poljoprivredi, obrtništvu, industriji, zaštiti ljudskih prava i proširenju EU.
PREDSJEDNIK HDZ-a Andrej Plenković sudjeluje na nečemu što je predstavljeno kao znanstveni skup, a zove se Dani dr. Franje Tuđmana - Hrvati kroz stoljeća. Tom prilikom dao je i izjavu za medije.