U Severnoj Mitrovici napadnuta dvojica Srba, uhapšena trojica Albanaca 1U Bošnjačkoj mahali u Severnoj Mitrovici u noći između subote i nedelje dvojica Srba su pretučena, a zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je za Kosovo onlajn da je policija danas uhapsila trojicu Albanaca, i da im je određeno zadržavanje od 48 sati.
Pantović: Bošnjaku uhapšenom na Brnjaku određen jednomesečni pritvor 2Advokat Ljubomir Pantović, zastupnik Bošnjaka J. Š. koji je juče uhapšen na prelazu Brnjak pod sumnjom da je počinio navodni ratni zločin, rekao je za Kosovo onlajn da je Osnovni sud u Prištini Šujaku odredio jednomesečni pritvor.
Vučić: Ponosan sam na našu borbu u UN, istina ne može da se pobedi silom 3Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je ponosan na borbu Srbije u Ujedinjenim nacijama, rekavši da istina ne može da se pobedi silom.
Bajden i Netanjahu razgovarali o oslobađanju talaca i primirju PolitikaVestiSvetSAD-Bliski istok 4Predsednik SAD Džozef Bajden (Joseph Biden) i izraelski premijer Benjamin Netanjahu danas su razgovarali o ratu u Pojasu Gaze, oslobađanju talaca i prekidu vatre, saopštila je Bela kuća.
Duljaj posle poraza od TSC-a: Veliki je pritisak na igračima 5Partizan je četvrti put u nizu u svim takmičenjima doživeo poraz. Ovog puta su crno-beli izgubili od direktnog konkurenta u borbi za drugo mesto, TSC-a.
Niksi napravili brejk i poveli 3:1 protiv Filadelfije 6Košarkaši Njujorka pobedili su u gostima ekipu Filadelfije sa 97:92 i tako poveli sa 3:1 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.
"Da ste imali časne namere izašli biste na izbore u decembru": Rasprava u emisiji "Utisak nedelje", Manojlović odbrusio Stefanoviću 7Kandidat za gradonačelnika Pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović ocenio je večeras da se neizlaskom na izbore 2. juna vlastima u Beogradu daje legitimitet da ruše Sajam, dok je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović ocenio da se upravo učešćem na izborima daje legitimitet vlasti SNS.
Proglašena lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" 8Gradska izborna komisija (GIK) u Novom Sadu proglasila je danas izbornu listu "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra".
Unikaha osvojila FIBA Ligu šampiona 9Košarkaši Unikahe osvojili su FIBA Liga šampiona pošto su u finalnoj utakmici fajnal-fora igranom u "Beogradskoj areni" pobedili Tenerife rezultatom 80:75 (16:10, 22:17, 24:29, 18:19).
Bez ruskog pasoša niko neće moći da mu pomogne: Srpski dobrovoljac se požalio na nedostatak isplata za dva ranjavanja 10Srpski dobrovoljac Aleksandar Jokić se požalio na nedostatak isplata za dva ranjavanja koja je doživeo učestvujući u ruskoj invaziji na Ukrajini.
„Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat“ 11Reporterka nemačkog lista Velt obišla je Srebrenicu, pišući o rezoluciji o genocidu koja se priprema u Ujedinjenim nacijama. U uvodu se podseća na pogubljenje oko osam hiljada Bošnjaka što je Haški tribunal u presudi okarakterisao kao genocid.
TSC pobedio Partizan u Humskoj 12Fudbaleri TSC-a pobedili su danas u Beogradu ekipu Partizana sa 2:1 (1:1), u utakmici 32. kola Superlige Srbije.
Boks: Jovan Nikolić prvak Evrope u srednjoj kategoriji 13Reprezentativac Srbije u boksu Jovan Nikolić osvojio je titulu prvaka Evrope u srednjoj kategoriji, pošto je večeras u finalu, u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", pobedio Eškerhana Madijeva iz Gruzije odlukom sudija 4:1.
PSŽ osvojio 12. titulu prvaka Francuske 14Fudbaleri Pari Sen Žermena danas su i matematički obezbedili titulu prvaka Francuske, nakon što je Monako izgubio od Liona sa 3:2 (2:1) u 31. kolu Lige 1.
"Da, jesam!": Jelena Milić potvrdila da je tužila Sava Manojlovića, ali još u decembru 15Ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić potvrdila je na društvenoj mreži "Iks" da je tužila Sava Manojlovića iz Kreni-Promeni, ali napominje da je to učinila još 19. decembra prošle godine.