Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja danas je prvi put od zločina iznosila detaljno svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.
Jelena Kručičanin, profesorka srpskog jezika i književnosti u Trećoj beogradskoj gimnaziji otkrila je danas u kakvom je stanju profesor koji je povređen u sukobu dvojice učenika Treće i Desete beogradske gimnazije.
Sahrana poginulog tinejdžera Marka Niketića biće održana u četvrtak u manastiru Svetog Save u Libertvilu, kada će porodica i prijatelji imati priliku da izjave saučešće porodici tinejdžera od 10 časova. Opelo će se potom održati sat vremena kasnije, a sahrana odmah nakon toga na groblju Svetog Save.
Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja danas bi po prvi put od zločina danas prvi put iznosi detaljno svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.
Na Adi Ciganliji u utorak oko ponoći nađen je muškarac R. J. (69) sa više ubodnih rana i hitno je prevezen u Urgentni centar.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, uhapsili su D. D. (1996) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.
Još jedno nasilje prema profesoru škole uzburkalo je javnost! Nakon što je prošle nedelje u Bačkoj Palanci bivši učenik nasred časa brutalno pretukao profesor pred penzijom, danas se saznalo za još jedno jezivo nasilje nad profesorom, ovaj put iz Treće beogradske gimnazije.
Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja došla je danas na suđenje i danas bi po prvi put od zločina trebalo da detaljno iznese svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.
Na društvenim mrežama jutros je osvanuo snimak još jedne vožnje u kontra smeru i to na autoputu kod Beograda.
U podzemnom prolazu na Terazijama u toku noći je opljačkana prodavnica električnih cigareta, saznaje "Blic".
Žena I.J. iz Beograda pretrpela je, u ponedeljak uveče, jezivo nasilje i to samo nekoliko koraka od stana u kom živi.
Tinejdžer iz Srbije Marko Niketić (17) poginuo je u saobraćajki nadomak svoje kuće u nedelju uveče u predgrađu Čikaga, kada se u njegovo vozilo zakucao drugi vozač.
Direktorka Treće beogradske gimnazije Olga Čokaš potvrdila je da se u utorak na fudbalskoj utakmici, u okviru sportskog i humanitarnog turnira „Gimnazijada“, dogodio incident u kojem je profesor te škole, u pokušaju da razdvoji učenike, zadobio teške telesne povrede.
Miljana Kecmanović (46), majka dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i radnika obezbeđenja, danas bi po prvi put od zločina trebalo da detaljno iznese svoju odbranu u Višem sudu u Beogradu.
D.S. (32) preminuo je u Urgentnom centru usled teških telesnih povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.40 na Mostu na Adi.
Aparati Seizmološkog zavoda Srbije zabeležili su rano jutros u 5.57 sati slabiji potres u Dečanima na Kosmetu.
Muškarac star 32 godine preminuo je usled teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Mostu na Adi, saopštili su iz Hitne pomoći.
"Gde je telo Danke Ilić?" - ovo ključno pitanje odjekuje u javnosti već mesec i po dana od trenutka kada je otkriveno da je devojčica ubijena. Osumnjičeni za stravičan zločin i dalje su iza rešetaka, dok se jedan od njih još uvek brani ćutanjem. Ceo slučaj dodatno je zakomplikovala najnovija informacija da DNK devojčice do sada nije pronađen u automobilu u kojem su bili osumnjičeni u momentu navodnog zverskog ubistva.
Velibor Dunjić, vođa navijača Crvene zvezde ubijen je ispred splava "Džimis" 16. maja 2014. godine. Deset godina kasnije suđenje za to ubistvo i dalje traje, a do jula prošle godine je osam puta počelo ispočetka.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su danas iz saobraćaja muškarca (62) zbog nasilničke vožnje.
Automobil "Seat", za koji se sumnja da je korišćen u pljački dva miliona maraka u naselju Lauš, pronađen je večeras u Banjaluci.