Stremiš k trenutkom čistega udobja in radosti, ki jih najraje deliš s prijatelji in družino? Vedno loviš nepozabne izkušnje, ki jih želiš doživeti pristno in prvinsko? Potem zagotovo veš, da je udobje pomembno – in tu vskoči HEYDUDE, ki ponuja široko paleto udobnih čevljev, ki so hkrati tudi lahki in vsestranski ter primerni za različne aktivnosti in življenjske sloge. Obutev HEYDUDE v Združenih državah velja za eno najbolj zaželenih znamk čevljev, ikonična modela ‘Wally’ in ‘Wendy’ pa sta na voljo tudi v Sloveniji.

Več na Odkrito.si


Kaj je Pfizergate in kaj ima Ursula von der Leyen skupnega s preiskavo dobave cepiv EU

Več na Odkrito.si


Slovenija vabi podjetja k udeležbi v gospodarski delegaciji in na poslovno-investicijski kongres v času EURO 2024 v Nemčiji.

Več na Odkrito.si


Po letu dni snemanja so se igralci iz serije Skrito v raju srečali prvič prav na ALEJI SKY in tako razveselili množico obiskovalcev, ki so jih prišli pozdraviti.

Več na Odkrito.si


V srcu Malih Antilov leži otok Mustique, ki princesi Kate Middleton služi kot zatočišče miru in zasebnosti v času njenih občutljivih zdravstvenih težav.

Več na Odkrito.si


Alpacem Cement in Zevnik Lab ponovno povezala stroko in mlade talente.

Več na Odkrito.si


Huawei v Dubaju predstavil desetletje razvoja mobilne fotografije.

Več na Odkrito.si


Huawei je za ljubitelje klasičnih slušalk, ki ne marajo silikonskih zamaškov, pripravil presenetljiv izdelek: slušalke FreeClip. Na prvi pogled se zdijo povsem običajne, shranjene v navadni polnilni škatlici, a ko to odprete, vas čaka presenečenje – slušalke v obliki črke C. Ta nenavadna oblika prinaša tako prednosti kot slabosti, zato poglejmo, kako se Huawei FreeClip obnesejo v praksi.

Več na Odkrito.si


V Triglav Lab-u posvet Zavarovalnice Triglav z naslovom Varno s psom v hribe.

Več na Odkrito.si


Dubaj, prestolnica glamurja, elegance in prestiža, je že desetletja simbol razkošja, ki krasi Združene arabske emirate. Ob prvem vstopu v mesto se obiskovalci znajdejo v pravljici iz 1001 noči, obkroženi z vročino, peskom in zlatom. Kljub nedavnim težkim vremenskim razmeram, kot so hude nevihte in poplave, je Dubaj hitro povrnil svoj sijaj, ne da bi na ulicah ostale kakršne koli sledi uničenja.

Več na Odkrito.si


Meghan Markle je morda ena najslavnejših žensk na svetu, a hollywoodski vplivneži menda niso navdušeni nad njenimi sposobnostmi v šovbiznisu.

Več na Odkrito.si


William in Kate se bosta “pobotala” s Harryjem in Meghan, a le pod enim pogojem!

Več na Odkrito.si


Več kot 201 centimeter ... Jasen, pameten in zbran pogled, jasni cilji – to je Barron Trump. Preprosto povedano – sin slovenske matere.

Več na Odkrito.si


V zadnjem času se TikTok sooča z naraščajočimi težavami, med katerimi izstopa tudi potencialna prepoved dostopa do trgovine App Store, podobno kot se je to zgodilo igri Fortnite podjetja Epic Games.

Več na Odkrito.si


Barbariga - ne samo čista voda - tudi kup smeti in goljufije ... Imamo dokaze!

Več na Odkrito.si