VAŠINGTON - Rukovodstvo NBA lige kaznilo je košarkaša Minesote Rudija Gobera sa 75.000 dolara zbog neprimjernog gestikuliranja prema sudijama.

Kadetska selekcija Crvene zvezde je osvojila titulu šampiona Srbija dva kola prije kraja prvenstva i tako potvrdila da se radi o fenomenalnoj generaciji koja predstavlja budućnost crveno bijelih.

Međunarodna fudbalska federacije (FIFA) odlučivaće o zahtjevu Palestine za uvođenje sankcija Fudbalskom savezu Izraela.

Američki teniser Tomi Pol eliminisao je danas branioca titule Rusa Danila Medvedeva sa mastersa u Rimu pošto ga je u osmini finala pobedio rezultatom 6:1, 6:4.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju finalnu seriju ABA lige. Crveno-bijeli su domaćini i vode 1-0, a naredni meč je na programu u sredu od 19.30 u hali Pionir.

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske, Italijan Marko Rosi, saopštio je danas spisak od 26 igrača i pet potencijalnih zamjena za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se igra u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u polufinale WTA turnira u Rimu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Amerikanku Medison Kiz 6:1, 6:3.

Džesi Marš je novi selektor fubdalske reprezentacije Kanade, potvrdio je Fudbalski savez ove zemlje.

Ne zaustavlja se Alehadro Tabilo. Poslije Novaka Đokovića pobijedio je i Karena Hačanova i plasirao se u četvrtfinale.

Vezista Bajerna, Aleksandar Pavlović, bit će uvršten u listu igrača reprezentacije Njemačke za Evropsko prvenstvo, objavila je televizija RTL.

Trener Monaka Saša Obradović je spreman da produži svoj mandat i nakon sezone 2023/24.

Rafael Varan naredne sezone neće nositi dres Mančester junajteda.

Košarkaši tuzlanske Slobode u 10. kolu Lige 6 Bosne i Hercegovine na parketu Mejdana dočekuju tim Borca iz Banjluke.

Fudbalski klub Partizan doneo je zajedničku odluku sa fudbalerom Mateusom Saldanjom da ga proda u predstojećem transfer roku.

Italijanski teniser Janik Siner zbog povrede nije učestvovao na Mastersu Rima, a pitanje je da li će igrati i na Rolan Garosu.