Futsal Dinamo izborio je odlučujuću, petu utakmicu finalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske protiv Olmissuma. Majstorica će se igrati u petak u Zagrebu.
U prvom susretu polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske, košarkaši Zadra su u dvorani Krešimira Ćosića pred 2.000 gledatelja pobijedili Dinamo Zagreb sa 83-68 povevši u seriji na dvije pobjede sa 1-0.
U posljednjem susretu 37. kola engleskog nogometnog prvenstva Aston Villa i Liverpool su odigrali 3-3, nakon što je domaćin zabio dva gola u samoj završnici susreta.
Nogometaši Barcelone vratili su se na drugu poziciju La Lige nakon što su u susretu 35. kola pobijedili Real Sociedad sa 2-0.
Doček hrvatske taekwondo reprezentacije
"Ne mogu riječima opisati koliko smo sretni"
Sopić: Moramo zabiti gol na Maksimiru
Baturina: Nema alibija, idemo pobijediti
Legende kluba, sadašnji i bivši igrači, Uprava i navijači Dinama, predvođeni Velimirom Zajecom i Zvonimirom Bobanom položili su vijence i upalili svijeće u znak sjećanja na Bad Blue Boyse poginule u Domovinskom ratu.
U srijedu od 19 sati Rijeka gostuje na Maksimiru kod Dinama u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Susret je najavio trener Željko Sopić.
Nakon vikenda u kojem je Dinamo osigurao novi, ukupno 35. naslov prvaka u klupskoj povijesti, na Maksimiru je održan "media day".
Sudac Dario Beliz Osijeka dobio je čast da sudi novi derbi između Dinama i Rijeke, ovaj put u prvoj utakmici finala Kupa Hrvatske koja se igra u srijedu na Maksimiru.
Fiorentina i Udinese ostvarili su pobjede u posljednjim susretima 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva.
Josip Stanišić, piše njemački Sky, obznanio je da se ne želi vratiti u muenchenski Bayern iz kojega je posuđen Bayer Leverkusenu, već želi ostati i nastaviti karijeru kao igrač novog prvaka Njemačke, kojega predvodi španjolski nogometni stručnjak Xabi Alonso.
Francuski napadač Olivier Giroud (37) na koncu sezone napušta redove talijanskog nogometnog velikana Milana i karijeru će nastaviti u sjevernoameričkoj Major League Soccer (MLS).
Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir (32) oporavio se ozljede rebara pa će konkurirati za sutrašnju utakmicu s Mallorcom, izvijestio je u ponedjeljak njegov klub Osasuna.
Košarkaši Crvene zvezde poveli su u finalu regionalne ABA lige sa 1-0 nakon što su pred 7.500 gledatelja u dvorani Aleksandar Nikolić pobijedili Partizan sa 85-82.
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (29) uvršten je u drugu petorku Eurolige, objavila je elitna košarkaška liga "Starog kontinenta" na svojim stranicama.
Indiana Pacersi i Denver Nuggetsi su izjednačili svoje serije na 2-2 protiv New York Knicksa i Minnesota Timberwolvesa, nakon deficita od 0-2.
Pravo prvog izbora na ovogodišnjem draftu američke profesionalne košarkaške NBA lige dobili su Atlanta Hawksi, odlučeno je ždrijebom održanim u nedjelju u Chicagu.
Vlado Šola podnio je nedjelju ostavku na mjesto izbornika rukometne reprezentacije Crne Gore, nakon što je crnogorski nacionalni tim poražen u dva dvoboja s Italijom i nije se uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo.