Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Ovo je veoma interesantan dan, posebno ako ste spremni na ustupke kada je u pitanju jedna Devica ili možda neki Blizanci. Malo toga vam ne ide u prilog osim stava jedne Ribe u koju nemate mnogo poverenja i uvereni ste da bi mogla da vam napravi dosta problema jer je smatrate neiskrenom. Imate neke nove mogućnosti na poslovnom planu. Imate razne vrste planova a odlučićete se za onaj koji je za vas najisplativji. Željni ste više pozicije na poslu i imate potrebu da budete cenjeni koliko zaslužujete po vašem mišljenju. Veoma ste jaki na rečima i možete ubediti vašeg pretpostavljenog da prihvati vaš predlog za poboljanje poslovanja. Moguć je dogovor sa Lavom o kome imate visoko mišljenje, posebno ako se bavite sportom.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Imate nove šanse za nastavak saradnje sa onima sa kojima se dobro razumete. Neka Devica pravi plan kako da vas nadmudri, naročito ako je mlađa od vas i ako ste povremeno imali neku vrstu sukoba. Ne bi trebalo da odustanete od plana u vezi a novim projektom iako vam jedan Rak, Vodolija ili Blizanci najverovatnije ne daju mnogo nade da se biti spremni da sa vama sarađuju. Očekujete da će vam se ukazati prilika da razgovarate sa Ribama o novom poslu. U potpunosti ste svesni da nećete dobiti mnogo poštovanja i razumevanja svojim stavom i bolje bi bilo da radite sami ili u okviru nečega što vam daje prostor da pokažete svoju inicijativu. Prijatelji vam mogu vam biti od praktične koristi kod rešavanja finansijskih problema. Ako vam Jarac duguje novac, obavestite ga o tome.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Jedan od povoljnijih dana jer ćete verovatno čuti ono što vas zanima a tiče se nekih novih mogućnosti na poslovnom planu. Ako ste rođeni krajem znaka prilično ste nervozni jer ne uspevate da se dogovorite sa onima koji pokušavaju da vam nametnu svoje mišljenje po jednom bitnom pitanju za koje se isključivo vi pitate. Ako ste svesni da vaš posao nije naročito isplativ, možete iznenada početi da osećate pritisak i želećete da ga se oslobodite. Možete biti nemarni zbog čega možete biti skloni da se ponašate neuobičajeno ali pošto ste tvrdoglavi ne prihvatate ničiji savet. Moguće da ste zaboravili u čemu su vaši pravi talent i neko će vas podsetiti u razgovoru sa mnogo laskanja ali vi to nećete uzeti zdravo za gotovo. Potrebno je da znate šta je to što zaista očekujete od sebe.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Verujete u mogućnost obnove odnosa sa nekim ko se bavi nekreninama ili je veoma uspešan. Dobro se slažete sa onima koji su od vas malo stariji ali ne i sa mnogo starijim kolegama koje vam mogu praviti probleme. Dobro će vam doći poznanstvo sa osobama koje se razumeju u posao kojim nameravate da počnete da se bavite. Vaš sistem vrednosti je pod uticajem vaših emocija i shvatate da imate potrebu za angažovanjem u kreativnom radu u kome vaši talenti mogu biti cenjeni. Vaše namere u pogledu nastavka zajedničke saradnje sa Jarcem mogu rezultirati uspehom. Imate samokontrolu i orijentisanost ka praktičnim i realnim ciljevima.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan vam može doneti neke nove prilike u pogledu posla i najverovatnije da ćete naći način kako da napravite dogovor sa direktorom u vezi sa određenim pitanjem. Želeli biste da se organizujete tako da imate posao koji će vam doneti satisfakciju i dobre prihode i vi imate ideju kako da to realizujete. Imate sklonost ka prihvatanju saveta neposrednih saradnika koji imaju više iskustva od vas. Trebalo bi da izbegavate probleme umesto da im idete pravo u susret. Nemojte trošiti vreme na ubeđivanje nekog da uradi ono što je za njegovog dobro i bolje ignorišite one koji nisu dokazali svoju lojalnost prema vama ni u jednom segmentu vašeg života. Želeli biste da imate priliku da steknete moć nad drugima naročito nad konkurencijom, ako to postignete, trebalo bi da iskoristite ovu moć da postignete ono što je potrebno vama ali i onima oko vas.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Očekujete poziv od dugogodišnjeg prijatelja ali umesto toga možete sresti dobrog kolegu koji će vam predlođiti zajednički posao i vi ćete biti oduševljeni. Niko ne zna tačno šta planirate za budunost kada je u pitnju vaša karijera. Ovo bi mogao biti naporan dan ako imate honorarni ili paralelni posao. Morate da kontrolišete situaciju u svim segmentima života. Device ponekada izgube kompas, posebno u radu sa Ovnovima i Jarcima. Pravi je momenat da povedete razgovor sa nekim koga poznajete dugo i ko vam je oduvek bio naklonjen. Moguć je susret sa osobom koja vam je draga. Neko planira da sa vama obnovi saradnju.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Spremni ste da napravite nove dogovore i kompromise o kojima do skora niste ni razmišljali i trebalo bi da nađete način kako da dobijete novu informaciju koja vam je potrebna. Sve što planirare donosi vam veliko zadovoljstvo i vi ćete verovatno imati prlike da nađete dobro saradnika. Finansijska situacija vam je u prvom planu i bićete verovatno spremni da se prilagodite nekim novim okolnostima na poslu koje mogu biti i prilično stimulativne. Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava ili Bika da prihvate vaše savete. Osećate se spremnim da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji vam do skora nije izgledao kao dobro rešenje ali ste sada spremni da se posvetite novim aktivnostima. Jarac računa na vas.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Dan vam donosi stabilizaciju vašem poslu ili neke nove šanse o kojima ste mogli samo da maštate. Potrebno je da znate koja vam je pozicija i da imate stalni priliv novca. Malo je njih koji vam mogu garantocati uspeh ali vi ćete naći način da napravite dogovor sa šefom u vezi sa važnim detaljima. Verujete da vam je jedan Bik iskreno naklonjen. Ne želite da se sretnete sa nekim ko vas je oduvek malo nervirao ili sa njim niste uspeli da ostvarite kontakt kakav biste želeli. Dobijate mogućnost se ipak sa nekim pomirite, što je dobar potez jer je to u vašem interesu, posebno kada je rešavanje finansija u pitanju. Omogućeno vam je da se izrazite na način na koji biste želeli.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Vaša sklonost da budete perfekcionista u svemu što odražava vaš jak ego naročito ako se radi o poslu u vezi sa javnošću. Moguća je neka neočekivana ponuda ili poziv od nekog ko vam je veoma drag i sa kim biste želeli da radite. Takođe, dan odgovara onima koji vole da drže predavanja, pisanje ili rad u medijima. Pokušavate da nađete nov način da zaradite i da vodite svoj život na način na koji vama odgovara ali niste našli način kako da to i sprovedete u delo. Još uvek imate obaveze koje su veliko opterećenje i spremni ste da izdržite mnoge teškoće ako ste motivisani. Ne bi trebalo da dopustite nikom da se meša u vaše odnose sa onima koji su vam naklonjeni i koji pokušavaju da vam učine mnogo toga, za vaše dobro.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan je odličan za rešavanje mnogih problema, naročito uz pomoć prijatelja. Veoma ste uspešni u mnogim sferama života. Bilo bi dobro da nađete vremena za prijatelje jer su mogući razgovori o novom poslu koji će vam u mnogo čemu odgovarao. Spremni ste na ustupke u svakom pogledu jer vam je jasno da od toga zavisi mogućnost realizacije vaših planova. Imate sjajne ideje u vezi sa poslom sa nekretninama ili za započinjanje sopstvenog posla. Ima mnogo prepreka na vašem putu do uspeha koji mogu biti rešeni ako ste spremni da prihvatite savet od nekog Raka, Bika ili Vage. Mnogi bivši saradnici mogu biti spremni da rad sa vama.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušavate da budete realistični i pozitivni u svim aspektima vašeg života, naročito u komunikaciji sa drugim vazdušnim znacima. Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu nekog za koga ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garanture brze prihode. Ako ste dama Vodolija vaš idealan posao bi mogao biti marketing ili odnosi sa javnošću i trebalo bi da budete spremni za neke prepreke zbog muške dominacije i odnosa prema ženama, čak iako je neki drugi posao u pitanju. Muškarci Vodolije mogu, nasuprot tome imati dosta zabave na svom poslu danas. Uvereni ste, naročito ako ste mladi da samo ako bi mogli da vam pruže priliku šefovi, pokazali biste se u pravom izdanju.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Napravićete pozitivan utisak na druge svojim entuzijazmom, elanom i jakom voljom. Ako ste neprijateljski nastrojeni prema saradnicima, naročito prema nekom Jarcu, imaćete probleme zbog vaše svojeglavnosti. Budite strpljivi sa Škorpijom, a preterano energičnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Rakom, Strelcem ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao od koga inače dosta očekujete. Trebalo bi da smatrate dobrom informaciju onu koju ćete dobiti od nekog prijatelja. Nekome je potreba vaša zaštite i vi ćete biti spremni da je pružite, znajući da će biti uzvraćena. Niko vam ne može garantovati uspeh u poslu koji zahteva timski rad. Verovatno ćete morati da se prilaogodite nekim novim okolnostima na radu, ali će vam to u svakom slučaju prijati i po mnogo čemu odgovarati.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe