Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Nedeljni Horoskop Nedeljni Horoskop

   Nedeljni Horoskop od 28.04.2024.- 04.05.2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - Vrlo dinamična sedmica u kojoj će vaše raspoloženje biti promenljivo, ali ne i vaši stavovi po važnim pitanjima. Mnogi od vas očekuju neku vrstu odluke, ali vi činite sve po onom redosledu kako vi smatrate da to treba činiti. Spremni ste da se upustite u žestoku borbu za svoje mesto pod suncem. Ako ste u zrelim godinama i imate već dobro radno mesto, predstoji vam obiman posao, a ako ste mladi, na nekoj ste vrsti probe. Očekujete mnogo od jedne osobe i verovatno će vam se naći pri ruci. Neko vam može zatražiti novac na zajam, najverovatnije rođak, i vi ćete mu izaći u susret, čak iako niste sigurni kada će ga vratiti.
Zdravlje - Možete biti osetljivi na promenu vremena. Više se odmarajte.
Detaljan opis horoskopskog znaka BikPosao - Mnogobrojne nove ponude mogu vas oduševiti, jer će značiti početak realizacije nekih vaših davnašnjih ideja, mada jš uvek traje period prilagođavanja na neke nove uslove rada ili morate da prihvatite ono što vam nude, a ne ono što vi želite. Najzad mnoga vrata počinju da se za vas otvaraju. Ne brinite, na pravom ste putu ka uspehu. Budite praktični. Vaši planovi u vezi sa zaradom verovatno se ostvaruju tempom kojim ste navikli ili planirali. Mogućnost sjajne saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate mogućnost vanrednih dobitaka preko Raka ili preko saradnje sa Ribama, Škorpijama ili Jarčevima je više nego izvesna.
Zdravlje - Smanjite obroke. Više se krećite.
Detaljan opis horoskopskog znaka BlizanciPosao - Osećate se rasterećeni neki obaveza, ali, ipak, željni novih aktivnosti. Pomalo strepite da li će vaša karijera i dalje ići uzlaznim tokom. Osoba koja ima originalne ideje predložiće vam zajednički privatni biznis. Čekate ponude sa više strana, posebno do jednog Lava, Strelca ili Vage. Možda ćete biti primorani da menjate planove ili da neradno napravite kompromis koji niste želeli. Novac vam pritiče od nekretnina ili deonica, a ako ih nemate, bilo bi dobro da ih nabavite. Imate priliv novca sa više strana, posebno preko rada sa Vodolijama, Vagama ili Bikovima. Period je dobar za planiranje ulaganja u nove poslove.
Zdravlje - Pazite se oštrih predmeta.
Detaljan opis horoskopskog znaka RakPosao - Spremni ste da napravite veliki zaokret u karijeri i da uložite ako je potrebno dodatna finansijska sredstva da biste ostvarili svoj cilj, jer očekujete veliki uspeh i veliku dobit. Raspitajte se u vezi sa kreditom koji želite da podignete, naročito ako je namenjen za kupovinu stana. Bilo bi mudro da budete strpljiviji, jer uskoro nastupa vaše vreme. Trebalo bi da se oslonite na saradnike rođene u vatrenim znacima, iako vi za njih baš i nemate uvek mnogo nerava. Novac može da vam pritiče od iznajmljivanja nekog prostora, stambenog ili poslovnog.
Zdravlje - Nađite način da smanjite nervozu.
Detaljan opis horoskopskog znaka LavPosao - Znate dobro kako da izađete na kraj sa onima koji su vas više puta prevarili i kako da se postavite prema onima koji od vas previše očekuju. Bilo bi dobro da se više posvetite svojim ličnim ciljevima. I dalje ste nezadovoljni finansijskim stanjem, a niste svesni da ležite na zakopanom blagu. Možda bi bilo dobro da razmislite o tome da radite ono što vas najviše privlači, tu leži najviše novca. Ipak, mogući su vanredni dobici sa više strana, moguće od rođaka koji žive u inostranstvu, kao i mogućnost kratkoročnog posla sa lepom zaradom.
Zdravlje - Pazite se moguće povrede na poslu.
Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaPosao - Očekujete da će neko da vas primeti ili da vas se seti i da vam ponudi saradnju. Neće, jer ste demoralisani, nečim ili nekim ko se nije poneo fer prema vama. Ništa gore od sopstvenog negativnog stava prema životu ili od pothranjivanja nerealnih želja. Trebalo bi da svoje planove sprovodite u delo, uz pomoć saradnika ali i pretpostavljenog. Mnogi vas savetuju da treba da napravite neku promenu u vezi sa karijerom, a vi dobro znate na šta se to odnosi. I pored svega, u dobrom ste periodu kada je u pitanju novac, ali ste spremni i da mnogo trošite. Dobijate zaostalu isplatu, ali vam je ona nedovoljna za sve vaše potrebe.
Zdravlje - Promenite režim ishrane.
Detaljan opis horoskopskog znaka VagaPosao - Velike poslovne zamisli još uvek ne mogu da se ostvare onako kako biste vi voleli. Možete dobiti ponudu u vezi sa inostranstvom koju ćete verovatno bar za sada odbiti. Nepotrebno se opterećeujete finansijama, jer verovatno imate na koga da se oslonite, posebno na Vodoliju ili Lava. Situacija se vrlo brzo popravlja. Ako radite u porodičnoj ili privatnoj firmi možete naići na otpor. Uzdajte se više u procene nekih osoba koje vam možda nisu simpatične, ali koje imaju više iskustva od vas. Očekujte manje iznose sa više strana. Ne želite da prihvatite malo plaćen posao.
Zdravlje - Bolovi u leđima.
Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaPosao - Sedmica u kojoj treba da obavite mnoge važne razgovore ali i da budete veoma oprezni u davanju obećanja. Nemojte biti sigurni da će neko popustiti pred vašim zahtevima ili predlozima, makar oni bili i krajnje iskreni. Svako polazi od sebe, a vi imate posla sa osobama kojima ne treba slepo verovati. Sačekajate da vidite šta sagovornik predlaže. Mnogi su neiskreni ili igraju zakulisne igre. Neko će vam predložiti unosan privatan posao u koji bi trebalo da što pre uđete ili da se opredelite da li ćete ga prihvatite. Mogao bi biti izvor lepih prihoda. Osoba u znaku Riba vam daje koristan savet kako da mudro uložite novac, poslušajte je, naročito ako se radi o poslu sa strancima.
Zdravlje - Moguć manji nazeb.
Detaljan opis horoskopskog znaka StrelacPosao - Možete ugovoriti nove poslove sa Bikovima, Rakovima ili Ribama. Moguće su interesantne ponude od osoba koje se bave privatnim biznisom ili posluju sa strancima. Dobijate ponudu od Lava. Pokušajte da ne budete ratoborno nastrojeni prema osobama koje su višeg ranga od vas, naročito kada vas kritikuju, jer su dobronamerne, ma šta vi o tome mislili. Dobijate neki vanredni novac od rođaka ili roditelja, ma koliko godina da imate. Takođe, pruža vam prilika da zradite poveću svote zahvaljujući nekoj iznenadnoj povoljnoj ponudi. Spremni ste da uložite novac u privatan biznis, ali pre svega dobro razmislite o svemu.
Zdravlje - Smanjite uzimanje alkohola.
Detaljan opis horoskopskog znaka JaracPosao - Predostoji vam neka vrsta unapeđenja ili satisfakcije, ali uz mnogo rada. Možda ćete morati da češće srećete osobe koje vam baš i nisu naročito simpatične, ali će posao to zahtevati. Imajte strpljenja i situacija će se stabilizovati. Ako budete spremni da uložite izvesnu sumu u neki samostalan posao, vrlo brzo će vam se isplatiti. Prijatelji vam obećavaju nešto što nisu u stanju da ispune, i vi kao da ste svesni da nemate mnogo izbora, hteli ne hteli morate da im verujete. Mogući dobici u radu sa Bikovima i Škorpijama. Akose radi o dugoročnom poslu, prihod može biti poveći. Razmislite i o poslu s nekretninama.
Zdravlje - Treba vam dobar odmor.
Detaljan opis horoskopskog znaka VodolijaPosao - Otvaraju vam se nove mogućnosti na poslu posebno ako ponuda dođe od ambicozne žene ili muškarca rođenog u znaku Ovna ili Raka. Ako možete brzo da date odgovor, uspeh je zagarantovan. Rešićete da nađete stalni izvor prihoda. Moguće je da se radi o iznajmljivanju stana ili poslu sa nekretninama. Ako ste skloni grupnom radu ili ste orijentisani na saradnju sa Rakovima, Lavovima, Ribama ili Ovnovima, smeše vam se neverovatna sreća i veliki uspeh. Obradovaće vas dobici sa više strana.
Zdravlje - Moguć nazeb. Pazite na oblačenje.
Detaljan opis horoskopskog znaka RibePosao - Ovaj period bi vam mogao doneti neke pozitivne promene na poslu i to posredstvom neke žene koje vam je naklonjena. Ma kakvo da vam je materijalno stanje, vi novac nemilice trošite, ako treba i pozajmljivanjem. Ne razmišljate kako ćete dugove vratiti. Ne bi trebalo da se previše uzdate u obećanja koja će vam neko vrlo lako dati, moguće Rak, i ma ko to bio, otvorite četvore oči, možete naivno poverovatni u njih i biti prevareni. Trebalo bi da uložite novac u neku nekretninu. Ako imate neku nekretninu za prodaju, dobijate dobru ponudu u vezi sa kupovinom.
Zdravlje - Pazite se povreda na javnom mestu.


Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana