Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Mesečni Horoskop Mesečni Horoskop

  Mesečni Horoskop za Maj 2024.

 
Pošto je podznak u horoskopu važan koliko i glavni znak, pročitajte i horoskop vašeg podznaka.
Ako ne znate koji vam je podznak, možete da ga pogledate u tabelama dole - ispod znaka RIBA.
OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka OvanPosao - Mesec vam može započeti sa mnogo energije i planova.Moraćete da rešavate dugove iz prošlosti. Ukoliko očekujete novac od nasledstva ili neke druge izvore prihoda koji vam sleduju to se može lako realizovati u ovom mesecu. Takođe se možete voditi idejom da podignete kredit ili pozajmicu, ali pokušajte to da izbegnete. Možete imati problem na poslu kada je papirologija u pitanju. Takođe dolazi do nerazumevanja kada su odnosi sa kolegama u pitanju pa nemojte forsirati ništa. Ukoliko ste bez posla, sam kraj meseca nosi nove prilike za zapošljavanje. Ukoliko imate kontakte sa strancima ili inostranstvom u ovom mesecu se sve može definisati i rešiti.
Zdravlje - Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik Posao - U ovom mesecu bićete zadovoljniji poslom kao i radnom atmosferom, jer se situacija na poslu poboljšava. Započećete ga sa novim idejama ali i poslovnim pregovorima. Posao samo što se ne realizuje onako kako biste želeli, ali potrebno je da malo ubrzate stvari. Ukoliko nemate posao prilika će biti a najviše u drugom delu meseca kada vas može pratiti i sreća. Takođe, možete dobiti ideju da pokrenete neki manji privatan posao od koga dolazi dodatna zarada. Finansijskim stanjem nećete biti preterano zadovoljni i novac može kasniti ili ga neće biti u količini koju ste očekivali. Sredina meseca vam donosi povoljnije stvari koje će vam ulepšati svakodnevicu. Ovo je dobro vreme za uspešno završavanje bitne papirologije.
Zdravlje - Izbegavajte slatkiše i povedite računa o svom izgledu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci Posao - Posao može samo na prvi pogled delovati stabilno. Već od početka meseca na poslu se mogu javiti manji problemi, a pogotovo među kolegama. Krajem meseca, na poslu vam mogu ponuditi nešto novo što će biti povoljno za vaš dalji rad. Ukoliko nemate posao ovo nije najpovoljnije vreme da se zaposlite, jer se ubrzo mogu pojaviti problemi, pa i saznanje da nije sve onako kako se činilo na prvi pogled. Finansijsko stanje je bez većih promena. Svi oni koji imaju neki hobi, bave se umetnošću u ovom mesecu će biti posebno kreativno nadahnuti i ostvariće lepe rezultate. Takođe je povoljno za sve one koji se bave nekim sportom, jer su moguća priznanja i zadovoljstvo postignutim.
Zdravlje - Većina vaših zdravstvenih tegoba uzrokovana je lošom ishranom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak Posao - Oni koji imaju privatan ili porodičan posao mogu biti izuzetno zadovoljni ovog meseca. Ukoliko ste nezaposleni, mogu vam se pojaviti nove ideje da pokrenete nešto sami, međutim, ukoliko je ideja sveža, sačekajte drugi deo meseca da ideju i pokrenete. Postoji određena tenzija i napetost kada je posao u pitanju, a pogotovo među kolegama, to može biti i mnogo više nametnutih obaveza koje ćete obavljati. Možete imati finansijsku podršku od nekog iz porodice sredinom meseca ali i ulagati u renoviranje doma. Porodica može imati važnu ulogu u ovom periodu, a pogotovo u drugom delu meseca. Takođe možete ugostiti nekoga na par dana. Prijaće vam opuštanje u svom domu i sve ređe možete provoditi vreme van kuće. Ukoliko niste rešili bitnu dokumentaciju i papirologiju do sada ostavite to za drugi deo meseca.
Zdravlje - Moguće su povrede, pripazite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav Posao - Ovaj mesec je odličan da se pokrenu sve ideje iz prošlosti, ali i da se one prekinute ranije sada ponovo realizuju. Započinjete ga sa pojačanim entuzijazmom koji vam je prethodnih dana nedostajao. Možete imati previše energije i neophodno je da je potrošite. Obnovićete neke kontakte i bićete zadovoljni postignutim. Možete potpisati nove ugovore, ali i nešto promeniti u okviru posla I načina rada. Iako niste planirali moraćete da vratite neke dugove što će vam dodatno otežati planove. Ukoliko planirate da pokrenete nešto novo bilo bi najbolje da sačekate kraj meseca. Problemi sa papirologijom i u dogovorima su dosta naglašeni. Možete češće putovati ali i čitati, učiti nešto novo. Ako se školujete, stavite akcenat na rešavanje zaostalih ispita. Jedan prijatelj vas može iznenaditi ponudom, ali i svojim javljanjem.
Zdravlje - Odmorite se, osećate veliku iscrpljenost.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica Posao - Mesec možete započeti radno, ali sa mnogo manje energije nego što je očekivano. Uskoro se stvari na poslu komplikuju pa ukoliko niste do sada obavili važne poslovne razgovore ostavite to za drugi deo meseca. Iako imate dosta ideja i planova ipak ćete morati da sačekate da ih realizujete, a finansijsko stanje će biti prvi problem, mada novca će biti, a pogotovo sredinom perioda kada su naglašeni dodatni prihodi. Moraćete da potrošite više novca nego što ste planirali ali ne kupujte tehniku u ovom periodu, mnogo je bolje kupiti neku polovnu nego novu stvar. Novac dolazi od stranaca ili nekoga ko je povezan sa inostranstvom. Odnosi u porodici mogu biti napetiji ali i vi sami trebate izbegavati boravak u zatvorenom prostoru.
Zdravlje - Više se odmorajte i unosite vitamine.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga Posao - Iako se dugovi mogu gomilati, to vas neće posebno uzrujavati. Mesec će započeti sa dosta energije i optimizma koji vam može dati snage da obavite sve zadatke mnogo bolje nego do sada. Moguće su neke promene, ali je važno da napravite prioritete, jer će u suprotnom svaka ideja biti naizgled idealna. Bićete aktivniji kada je vaš društveni život u pitanju. Možete se kretati mnogo više ali i komunicirati sa ljudima, pa odatle i dolazi povoljnost za posao ukoliko ga nemate. Oni kojima je posao vezan za komunikaciju usmenu i pismenu, biće zatrpani poslom ali to ne ukazuje na lakoću u radu. Ostavite kupovinu automobila za kraj meseca, kada možete uživati sa prijateljima i pokrenuti neke ideje zajedno.
Zdravlje - Nervoza i osetljivost posledica su premora i stresa.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija Posao - Budite veoma oprezni kada su u pitanju događanja na poslu. Kako ne može baš sve da bude idealno, bićete predmet spletke ili ogovaranja. Komunikacija vam može predstavljati veći problem, kako vaše nerazumevanje drugih tako će i drugi teško razumeti vas. Naglašena je jaka nervoza i dosta haotičan period pun iznenađenja. Novac vam dolazi sa raznih strana ali isto tako se i troškovi povećavaju i novac odlazi na stvari na koje inače ne trošite. Možete se potpuno posvetiti radu što je i neophodno, ali posla će biti, nemojte bežati od obaveza. Možete imati problem sa kolegom. Dugovi će vam bukvalno visiti nad glavom koliko god pokušavali da im pobegnete oni su tu i taj osećaj vas može držati ceo mesec.
Zdravlje - Glavobolja kao reakcija na vremenske oscilacije.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac Posao - Pokret je neophodan za vas u ovom periodu, nemojte mirovati, jer sa mirom dolazi nervoza i problemi. Bićete dosta usmereni na prijatelje, a povoljnost I podrška od njih dolazi sredinom meseca. Naglašena je povišica, ali vam stiže i novac koji ste zaslužili i to krajem meseca. Posao može ići otežano, a posebno komunikacija i dogovori sa šefovima. Ipak, imaćete pojačanu energiju dovoljnu da završite sve što ste započeli. Budite prijatniji sa kolegama na poslu jer se vaša reč može pogrešno protumačiti. Naglašene su i spletke i ogovaranja na poslu koje vam neće ići u prilog, reputacija vam može oslabiti. Krajem meseca možete otputovati negde ali vam i neko može doći u posetu.
Zdravlje - Smanjite uzimanje cigareta i alkohola.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac Posao - Posao će u ovom periodu biti povoljan za Jarčeve. Očekuju vas novi poslovni pregovori, razmena mišljenja i svega što to prati. Ipak, to nije čvrsta garancija za uspeh, ukoliko puštate da se neke bitne stvari dešavaju po inerciji. Morate biti aktivniji, ukoliko želite rezultate. Može se pokrenuti posao takođe, ukoliko ga nemate. Odnos sa šefovima je takođe dobar i ostvarićete dobru saradnju, ukoliko vam nešto nije po volji nemojte o tome ćutati jer je sve u dogovoru. Međutim odnosi sa kolegama i vaš osećaj kad je posao u pitanju pričaju drugu priču, jer će pokrenuti nezadovoljstvo i neke zatvorene teme koje ćete opet otvoriti. Prijatelji vam mogu otežavati ovaj period ali je takođe naglašeno razočarenje u jednog a pogotovo kada su stvari iz prošlosti u pitanju. Pokrenućete neke bolne teme kako biste razjasnili situaciju.
Zdravlje - Budite odgovorniji prema svom zdravlju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija Posao - Privlačite mnogo osoba iz okoline koji su raspoloženi ne samo da s vama razmene mišljenje nego i za poslovnu saradnju. Javiće vam se nove ideje i novi ljudi, međutim ukoliko je moguće sačekajte drugi deo meseca kako biste ih i pokrenuli i realizovali. Ukoliko baš morate da potpišete neki papir pročitajte dobro primerak pre potpisivanja. Novac ponovo možete zaraditi uz pomoć nekoga a ne toliko svojom zaslugom. Ulažite u svoje znanje i interesovanja jer će vam se isplatiti. Postoji mogućnost povoljnog rešenja svega što ima veze sa inostranstvom, strancima, internetom, studijama pa I stvarima koje su vam nepoznate i nedostižne na neki način. Ovo je lep period da putujete i boravite u inostranstvu, ali i da radite na sebi na jedan ozbiljniji način. Prijatelji vam stvaraju dodatnu nervozu, pa i razočarenje.
Zdravlje - Sredite zube.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe Posao - Ukoliko je psihologija vaš posao, u ovom periodu ostvarićete izvanredne rezultate i doći do novih saznanja. Ukoliko to nije slučaj, budite oprezniji na poslu. Ukoliko nemate posao u ovom periodu je malo naznaka da se on može i realizovati. Dobar je period da zaradite i više od onoga što ste planirali, ali pripremite se na naporan rad. Dugovi se pokreću takođe, ali dobićete i novac od nekoga. Takođe, nije pametno previše trošiti, jer vam novac može biti potrebniji kasnije.Nećete mnogo tolerisati autoritete ali ni oni vas. Možete imati problem sa kontrolisanjem onoga što pričate. Neophodna je tolerancija u svakom slučaju jer vas sitnica može uznemiriti više nego što bi trebalo. Sa poslovnim partnerima gradite odnose na poverenju i čvrstim ugovorima.
Zdravlje - Odlično se osećate.

Pogledajte svoj podznak!
U zavisnosti u kom ste mesecu rođeni, kliknite na sličicu za taj mesec i u tabeli na osnovu vašeg dana i sata rođenja pogledajte šta ste u podznaku. Tabelu brišete ponovnim klikom na nju.

Tabela podznaka za rođene u JanuaruTabela podznaka za rođene u FebruaruTabela podznaka za rođene u MartuTabela podznaka za rođene u ApriluTabela podznaka za rođene u MajuTabela podznaka za rođene u JunuTabela podznaka za rođene u JuluTabela podznaka za rođene u AugustuTabela podznaka za rođene u SeptembruTabela podznaka za rođene u OktobruTabela podznaka za rođene u NovembruTabela podznaka za rođene u Decembru
×




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana